Behandlingar

Bli ditt bästa jag!

Massage med kroppscanning och lavasten

1 timme

       

Ibland är det svårt att veta vilken typ av behandling som jag behöver. Vi rekomederar att du börjar med denna för att vi sedan ska kunna lotsa dig rätt. Via kroppsscanning, lavastensbehandling samt terapeutisk massage kan vi enkelt se om behandlingen räcker för ett tillfredställande resultat eller om du behöver gå vidare med annan hjälp i vårt utbud. Vårt fokus ligger alltid på att du ska få bästa möjliga behandling för att du ska kunna Skapa full tillgång till dina resurser och
Bli Ditt Bästa Jag!

Pris: 750 kr

Boka tid

Strukturell osteopati holistisk behandling

1 timme

     

Här ligger fokus på att hitta balans och få dig att Bli Ditt Bästa Jag helt enkelt. Behöver du hjälp med en ond rygg, har värk i kroppen eller problem med nacke och armar? Känner du att du inte får ut det du vill av ditt liv pga. av negativ stress samt svårt att få ihop Livspusslet? Via Mjuk kiropraktik/Strukturell Osteopati, Lavastensbehandling, Terapeutisk Massage, koppning samt guidning till hur den Mentala träningen fungerar får du en vägledning till bättre mående för kropp och själ via den behandlingsmetod som passar dig bäst med fokus på resultat!

Pris: 850 kr

Boka tid

Personlig utveckling via mental träning

1 timme

Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör.
Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka.
Vi sitter på invanda mönster som gör att vi reagerar som vi gör och som ibland är destruktiva för oss.
Allt vårt beteende går att sortera upp i olika pusselbitar.
Om någon av våra pusselbitar är i obalans får vi inte full tillgång till vårt system.
Via Mental träning samt läran om Metakommunikation får du verktyg för hur du själv kan ta kommandot och slippa lägga energi på fel saker i ditt liv.

#Vad vill du uppnå?
#Vad vill du bli av med?
#Står du i ett vägval i livet?

Här får du hjälp att inte bara prata om problemen utan verkligen få konkreta verktyg vad du kan göra åt det för att ta kommandot över dig själv och må bra på riktigt!

   

Pris: 850 kr

Boka tid

Coachning online samt personlig träning

Personlig träning

1 timme

Vi hjälper dig med enkla och effektiva träningsupplägg som är skräddarsydda just för dig och dina utmaningar att få till träningen i livet.
Fysisk träning kan se ut på lika många sätt som det finns muskelfibrer, se till att den tiden du lägger på träning blir effektiv och har fokus på vad Du vill uppnå!
Vi hjälper dig hur!

Pris: 850 kr

BOKA

Fysisk resursbank

 

Träna effektivt på hemmaplan!
Din guldgruva av effektiva övningar som är anpassade för att du ska hålla dig skadefri och få ut maximalt  av din träning?

Var smart och skapa full tillgång till dina resurser både fysiskt och mentalt!
Jeanette Thörner som är grundare till Hälsofokus samt skapat upplägget arbetar som kiropraktor och mentalcoach i Hälsofokus praktik.

Välj mellan stabilitetsträning, 3D träning, Effektiv benträning, Bålstabiltet/core, Mindbalance och
Mental träning/avslappning.
Dessa övningar kommer du kunna lära dig utantill, plocka ut de som passar dig bäst, kombinera ihop dina egna pass samt välja ut den inriktning som passar bäst för dagen.


Pris: Från 299 kr/mån

KÖP SAMT MER INFO

Hälsofokus online coachning

25 min

   

Känner du att du vill ha hjälp med att balansera upp din livssituation så att du får mer energi i vardagen samt full tillgång till dina resurser?
Boka in dig på ett coach samtal online där du och din Hälsocoach från Team Hälsofokus går igenom vad för typ av stöttning du behöver för att lyckas med dina mål .
Du betalar med swish, e-passi eller så skickar vi en faktura direkt till dig via mail vid månadsslut med 15 dagars faktureringstid.

Pris: 425 kr

BOKA SAMT MER INFO