Behandlingar

Bli ditt bästa jag!

Behandlingar på Hälsofokus Praktik:

Balans för kropp och själ via den behandlingsmetod som passar dig bäst.

Mental träning/personlig utveckling, Mjuk kiropraktik/Strukturell osteopati samt Skräddarsydda träningsupplägg både fysiskt och mentalt. Underbara spabehandlingar och massage i avslappnande miljö.

SLIPP ORO VÄRK OCH ENERGITAPP OCH SKAPA ISTÄLLET FULL TILLGÅNG TILL DINA RESURSER!

Livskvalitet i fokus

1 timme

       

Här ligger fokus på att hitta balans och få dig att Bli Ditt Bästa Jag helt enkelt.

En vägledning till bättre mående för kropp och själ via den behandlingsmetod som passar dig bäst. Behöver du hjälp med en ond rygg, har värk i kroppen eller problem med nacke och armar? Känner du att du inte får ut det du vill av ditt liv pga. av negativ stress samt svårt att få ihop Livspusslet? Via Mjuk kiropraktik/Strukturell Osteopati, Massage, Personlig utveckling samt skräddarsydda upplägg för kropp och själ får du hjälp att få ihop Livets pussel på ett bättre sätt.

Pris: 750 kr

Boka tid

Mjuk kiropraktik och strukturell Osteopati

1 timme

     

Precis som grunden på ett hus behöver vara rak och stabil för att att inte dörrar och tak ska bli sneda så fungerar även vårt bäcken och kotpelare på samma sätt.

Stommen i vår kropp behöver vara i balans för att vi inte ska få ont i muskler och leder i förlängningen. Via en mjuk behandlingsteknik med målinriktad kiropraktik och strukturell osteopati läser jag av kroppen samt balanserar upp utifrån din kropps behov och förutsättningar. Tycker du att många kiropraktorer är för hårdhänta samt forserade så är detta behandlingen för dig!

Pris: 750 kr

Boka tid

Personlig utveckling

Mental träning 1 timme

   

Ta kommandot över ditt liv och skapa full tillgång till dina resurser! Vill du bli gladare, mer full av energi och få full tillgång till allt härligt som livet fakiskt kan erbjuda? Är du stressad, har svårt att få ihop livspusslet och känner att du hamnar in i samma gamla hjulspår? Våra mentala mönster är precis som våra kroppsliga avgörande för hur vi mår, det gäller bara att ta reda på vad de består av samt få rätt sorts träningsmallar för att du ska kunna ta kommandot över dina tankar och din kommunikation med dig själv och andra. Precis som du kan träna din kropp så kan du även träna dig mentalt, teknikerna är bara lite olika. Allt vi gör börjar med en tanke! Vill du uppnå något, skapa förändring eller kanske få hjälp med att komma till ett beslut i alla dessa val som vi behöver göra? Hör av dig så berättar jag mer och hjälper dig för att just du ska Bli Ditt Bästa Jag!

Pris: 750 kr

Boka tid

KURER

Hälsokällan

2 timmar

Behandlingen inleds med en härlig bodyscrub som skonsamt tar bort döda hudceller och gör huden ordentligt ren och mjuk. Efter denna följer en underbar alginpackning för hela kroppen som är närande och djuprengörande samt ger huden en fin lyster.
Ansiktet får också sitt genom en skonsam rengöring, en mask av samma spirulinaalg som kroppen samt en avstressande ansiktsmassage.
Behandlingen avslutas med en underbar aromamassage för hela kroppen där eteriska oljor får verka.

Pris: 1700 kr

Boka tid  

Livsnjutaren

2 timmar

Det här är en kur för dig som verkligen vill stanna upp en stund och njuta av livet. Behandlingen startar med en peeling för hela kroppen som gör din hud mjuk och len.
Efter detta följer en underbar aromainpackning där du får njuta av de eteriska oljornas egenskaper.
Även ansiktet får sitt genom en rengöring och mask som passar din hudtyp. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage samt en aromamassage för hela kroppen under en timmes tid, där vi fortsätter att använda oss av de verksamma eteriska oljorna.

Pris: 1700 kr

  Boka tid

Avstressaren

1 tim 45 min

Du startar behandlingen med en härlig bodypeeling för att få bort döda och ytliga hudceller. Peelingen gör att din hud känns mjuk och len och du får en väldoftande renhet som känns. För att få extra effekt används även en scrubhandske och en shower and bath gel i samma serie.
Vidare får du en avslappnande aromamassage för hela kroppen. Du väljer en av fyra aromaoljor som alla har sina speciella egenskaper. Massagen ger en skön avslappning samt fukt till din hud.
Behandlingen avslutas med en ansiktsrengöring, mask samt ansiktsmassage i en produktlinje som passar din hudtyp.

Pris: 1500 kr

  Boka tid

INPACKNINGAR OCH KROPPSBEHANDLINGAR

Alla behandlingar går att kombinera enligt önskemål!

Spirulina alginpackning

1 tim 15 min

Även denna behandling är en varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulinaalger. Algerna är utrensande, cirkulationsfrämjande och de rengör samt stärker din hud. Behandlingen föregås med en kroppspeeling som skonsamt avlägsnar döda hudceller och banar väg för ett optimalt resultat. Även ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage ges. Vi avslutar med en mjukgörande after bath creme  för hela kroppen.

Pris: 1100 kr

Boka tid

Aromainpackning

1 tim 15 min

Detta är en underbart mjukgörande helkroppsinpackning där en av fyra aromaoljor blandas med en mineralrik creme. De olika oljorna har speciella egenskaper t.ex. stärkande, utrensande eller lugnande och vi väljer den olja som passar dig bäst. Behandlingen föregås med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. Du får även ansiktsrengöring, ansiktsmask och avstressande ansiktsmassage.

Pris: 1100 kr

Boka tid

Kräuter Body Scrub

30 min

En härlig bodypeeling för att få bort döda och ytliga hudceller. Peelingen gör att din hud känns mjuk och len och du får en väldoftande renhet som känns. För att få extra effekt används även en scrubhandske där vi använder oss av en shower and bath gel i samma serie. Behandlingen avslutas med en väldoftande after bath creme som återfuktar huden.

Pris: 450 kr

Boka tid

Ansiktskur

30 min

Ansiktsrengöring, ansiktsmask och avstressande ansiktsmassage. Produkterna och masken anpassas efter hudtyp.

Pris: 450 kr

Boka tid

MASSAGE OCH MJUKKIROPRAKTIK

Aromamassage

1 timme

En underbar avslappnande och avstressande massage för hela kroppen. Du väljer en av fyra olika aromaoljor som alla har sina speciella egenskaper. Massagen ger en skön avslappning samt fukt till din hud.

Pris: 750 kr

Boka tid

Terapeutisk massage

1 timme

En behandlande helkroppsmassage där stela och trötta muskler mjukas upp och får ny energi. Massagen hjälper även till att få bort slaggprodukter ur musklerna som stoppar blodgenomströmningen.

Pris: 750 kr

Boka tid

Mjuk kiropraktik och Strukturell Osteopati

1 timme

Ofta räcker det inte med massage för att få bort smärta och värk i muskler och leder. Allt hänger ihop i en helhet. Är inte vår ”stomme”/ vårt skelett i balans så kvarstår orsaken till problemen och massagen dämpar bara symptomen. Via försiktig korrigering av ditt bäcken och din kotpelare, i balans med hur din kropp svarar, rättar denna behandlingsmetod till det felaktika kroppsmönstret. Detta ger snabba resultat på värk som kan ha pågått i många år.

Pris: 750 kr

Boka tid