HÄLSOFOKUS ONLINE COACHNING

Bli ditt bästa jag!

Din Coach online!

Känner du att du vill ha hjälp med att balansera upp din livssituation så att du får mer energi i vardagen samt full tillgång till dina resurser?
Bli Ditt Bästa Jag?

Finns det något som ”skaver” som du vill bli av med?
Hamnar du ofta in i samma mönster, stress, svårt att säga nej eller tycker du vissa personlighetstyper slukar din energi?

Finns det något du vill uppnå?
Vill du få tips och hjälp för att komma igång med träningen samt även få knepen att orka fortsätta i längden, vill du uppnå det där som du drömmer om, bli lycklig i dig !

Å ena sidan å andra sidan?
Vill du få verktyg till att göra aktiva val när du hamnat i ett vägskäl i livet?

Så här går det till
Steg 1: Boka in dig på 25 minuter där du och din Hälsocoach (över telefon eller FaceTime) pratar igenom vad för typ av stöttning du ev. skulle behöva.
Kanske du redan där känner att det ni pratat om räcker som hjälp i ditt fortsatta arbete och väljer att stanna vid 25 minuters coachning eller så fortsätter du med ett av våra online upplägg.

Steg 2: Om du väljer att gå vidare med ett online upplägg så är nästa steg 2×25 minuter där Din Hälsocoach använder sig av 25 minuter till att sätta ihop ett upplägg som fungerar för dig och presenterar sedan det via den digitala kanal som du väljer(FaceTime tex) samt via mail vid nästkommande 25 minuters coaching tillfälle.

Vi rekommenderar sedan att du gör en uppföljning med din Hälsocoach vid minst 4 tillfällen till för att få en kontinuitet i ditt arbete samt stöttning och hjälp att skräddarsy dina upplägg ytterligare.

Online uppläggen är ett riktmärke för hur många sessioner som vi rekommenderar i din förändringsprocess men det är alltid du som väljer hur många tillfällen du tycker behövs.

Din hälsocoach heter Jeanette Thörner och hon ringer upp dig på avtalad tid. Scrolla ner så kan du läsa mer om vem Jeanette är och vilka utbildningar hon har.

Pris och villkor:
I priset ingår all kommunikation via telefon och mail samt skriftliga upplägg som är skräddarsydda för just dig.

Du betalar med swisch, e-passi eller så skickar vi en faktura direkt till dig via mail vid månadsslut med 15 dagars faktureringstid.

Pris Steg 1:
Hälsofokus online 25 min Tips och råd över telefon 375 kronor inklusive moms.

Pris Steg 2:
Hälsofokus online upplägg med skräddarsytt upplägg 2×25 minuter ink. Individuellt startupplägg 750 kronor inklusive moms .

Pris uppföljning 25 min:
Hälsofokus online uppföljning 375 kr inklusive moms

Har du frågor välkommen att kontakta oss på info@halsofokus.se eller telefon .

BOKA HÄLSOFOKUS ONLINE