Personlig utveckling

Bli ditt bästa jag!

Kurser eller individuell coachning

Bli Ditt Bästa Jag!

Livet är en ständig utveckling där aktiva val är avgörande för att du ska få ut det bästa av ditt liv. Kropp och själ hänger ihop och balansen mellan dessa är avgörande för att du ska må bra och och Bli ditt bästa jag! Precis som vi alla vet att en muskel behöver aktiveras för att inte förtvina så gäller det att även utveckla och aktivera våra mentala färdigheter via träning och förståelse för varför vi reagerar som vi gör. Du är dina tankar och de påverkar dig i olika riktningar beroende på hur du väljer att tänka. Vi sitter på invanda mönster som gör att vi reagerar som vi gör och som ibland är destruktiva för oss. Allt vårt beteende går att sortera upp i olika pusselbitar. Om någon av våra pusselbitar är i obalans får vi inte full tillgång till vårt system. Olustkänslor infinner sig och vi mår dåligt. Precis som “stommen” i vår kropp, vårt bäcken och ryggrad, behöver vara i balans så fungerar även våra “mentala kotpelare/pusselbitar” på samma sätt. Det handlar inte om att värdera om det är bra eller dåligt det väljer du själv utifrån det du känner att du vill förbättra. Det du får med dig är en förståelse för varför samt en konkret handlingsplan för hur du kan arbeta vidare, precis som i fysisk träning. Skillnaden är bara att den mentala träningen fungerar på ett litet annorlunda sätt. Jeanette Thörner från Hälsofokus är utbildad i Prestationsutveckling via kommunikation i ramen Metakommunikation, med ett annat ord Mental tränare. Hon hjälper dig att förstå varför du reagerar som du gör och ger dig mentala verktyg för att kunna balansera upp dina pusselbitar. Skapa full tillgång till dina resurser och Bli Ditt Bästa Jag ! Vill du vara med på någon av våra kurser inom samma tema hör av dig för aktuella kursdatum samt kika in på vår blogg där vi uppdaterar löpande med mer information.

Boka tid
Få full tillgång till dina resurser!
Ta kommandot över dig själv!

Ta kommandot över dig själv!

Precis som stommen i vår kropp, vårt bäcken och kotpelare behöver vara i balans med de “kroppsliga pusselbitarna” så har vi även metaforiskt “mentala pusselbitar” som går från vår hjärna och påverkar hela vårt system. Det ena påverkar det andra. Är någon del i obalans så påverkar våra mentala mönster vår kropp och tvärtom.

Få full tillgång till dina resurser!

Desto bättre du blir på att läsa av dina egna både kroppsliga och mentala signaler och ta hand om dem på bästa sätt desto lättare har ditt system för att kanalisera energin dit du behöver den. På så vis får du full tillgång till dina resurser samt kan förvalta dem på bästa sätt. Du känner dig trygg i dig själv, får mer energi till det du vill göra, håller dig friskare etc. etc.

Det finns bara fördelar med att lära dig att ta kommandot över dig själv och Bli ditt Bästa Jag!